TASSEN /

VICTOR TASSEN

Een Victor badmintontas van hoge kwaliteit


De badmintonspullen van het merk Victor staan bekend om hun hoge kwaliteit, zo ook de bekende Victor badmintontas. De tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met kunststof van een eveneens hoge kwaliteit. Hierdoor gaan deze badmintontassen lang mee en kun je nog jarenlang je spullen meenemen naar het badmintonveld. Ook maak je de blits op het veld, want de badmintontassen van Victor zijn niet alleen van een zeer hoge kwaliteit, maar zien er ook nog eens fantastisch uit.
 


Weergave:


Bezig met laden...

De Victor badmintontas in verschillende kleuren


Net zoals badmintontassen van andere merken, zijn ook badmintontassen van Victor verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit zijn standaard kleuren als rood en blauw, maar ook kun je kiezen voor felgroen, felblauw en oranje. Maar dit is niet het enige, want de Victor badmintontas is ook nog eens heel handig in gebruik. De Trolley tassen zijn namelijk voorzien van stevige wieltjes en een goede trekstang, zodat je je badmintonspullen handig kunt meenemen, ook als deze wat zwaarder zijn.
 

Bestel eenvoudig in onze webshop


Onze webshop is erg overzichtelijk en je bestelt je badmintonspullen er snel en eenvoudig. Je vindt hier niet alleen badmintontassen, maar ook schoenen en rackets. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Onze topmerken

Wij versturen met:

 

Toernooistands

24.03.24 BC Terneuzen
23.03.24 ZBC Speedy

05.02.23 Gentse BC
04.11.22 KSGS Wondelgem
28.08.22 Herzele
25/26.06.22 BC Beveren
02.03.22 Gentse BC


 

Contact

Badmintonland
Graafjansdijk B 197
4554LG Westdorpe
E: info@badmintonland.nl
T: 06-12765374


BEZOEKEN EN AFHALEN IS MOGELIJK OP AFSPRAAK

 

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Door het gebruik van cookies kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.