RACKETS /

FZ FORZA RACKETS

Een hoogwaardig badmintonracket van FZ Forza

Een badmintonracket van FZ Forza is altijd het neusje van de zalm. Niet voor niets staat FZ Forza bekend als een merk met hoogwaardige badmintonrackets. Al deze rackets van hoge kwaliteit vind je in onze webshop. We geven je hier graag een overzicht van.Weergave:


Bezig met laden...
FZ FORZA Dynamic 8 Blue Aster
Racket met aluminium frame en stalen steel.  Een sterk en duurzaam racket voor beginners Kleur:   Blauwe Aster Gewicht:   100 gram
€ 19,95
FZ FORZA Light 10.1
Til je spel naar een hoger niveau met een FZ Forza Light 10.1 Badmintonracket . Met het innovatieve Air Flow Frame zorgt het gewricht ervoor dat er geen torsie in het frame is bij het raken, wat je een legendarische nauwkeurigheid geeft. Dit racket weegt 82 gram en de balance is Head Heavy.
€ 129,95
FZ FORZA Light 6.1 Electric Blue
In de FZ FORZA Light-serie ervaar je snelheid en gemakkelijk spelen. Deze Light serie rackets zijn licht, dun en snel. De rackets zijn er met name voor verdedigende spelers en het snelle dubbeltempo. Het Light 6.1-model heeft een middelstijf 4U-frame. Dit racket is gemaakt van grafiet en even gebalanceerd. Het racket is medium stijf. De gewichtsklasse van het racket is 4U (80-84 gram). Het balanspunt van het racket is 290 +/- 2 millimeter. De aanbevolen besnaring is 11,5 - 12,5 kilogram. He
€ 97,00
FZ FORZA POWER 988 M
Dit FZ Forza badmintonracket heeft een medium flex steel en een head heavy balans. Het is ontworpen voor spelers die de beste rackets willen, maar iets meer hulp nodig hebben bij het genereren van kracht. Vanwege de medium flexibele steel is deze hulp aanwezig. Het FZ Forza Power 988 M badmintonracket beschikt over het 88-holes snarenpatroon. Dit zorgt voor een goed gevoel en kracht. Het met titanium versterkte blad helpt om slagen te maken met ultieme nauwkeurigheid.
€ 139,95
FZ FORZA Precision 5000
De FZ FORZA Precision 5000 heeft een medium stijve steel. Dit racket helpt je om kracht te creëren terwijl de perfecte balans voor nauwkeurigheid en controle zorgt. Het is een perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar een kwaliteitsracket met een superieure balans tussen kracht, gevoel en verhoogde nauwkeurigheid. Het gewicht van dit badmintonracket is 87 gram. De gewichtsklasse van dit badmintonracket is (U) 3U. De balans en flexibiliteit zijn medium en het racket heeft 88 ga
€ 69,95

Vind het badmintonracket van FZ Forza dat perfect bij je past

Als je een badmintonracket van het merk FZ Forza wil kopen, heb je veel keuze. Hoe weet je nu welk racket ideaal is voor jou? Dankzij onze filteropties kom je hier snel achter. Filter eenvoudig op aanbevolen speelniveau, type, balans en flexibiliteit. Dan zie je meteen een overzicht van alle rackets die voldoen aan jouw eisen. Bovendien staat bij elk racket een uitgebreide productomschrijving, zodat je beschikt over alle belangrijke informatie. Zo maak je zeker een goede keuze.

Bestel online of neem contact op voor advies

Wil je een badmintonracket van FZ Forza of een ander merk bij ons kopen? Dat kan binnen een paar klikken in onze webshop. Hier vind je bovendien ook andere badmintonartikelen, zoals diverse tassen en schoenen. Je hebt hierdoor veel keuze, wat het maken van de juiste keuze lastig kan maken. Gelukkig adviseert Badmintonland je graag. Neem daarvoor contact met ons op en koop het racket, of ander badmintonartikel, dat echt bij je past. Vul hiervoor het contactformulier in.


Onze topmerken

Wij versturen met:

 

Toernooistands

05.12.21 Gentse BC (geannuleerd)
17.10.21 Gentse Jeugd T.
05.04.20 Hoge Wal
28/29.03.20 Gentse BC
09.02.20 Sofie Vrienden Team Torn.
02.02.20 Genste BC Funtornooi
01.12.19 KSGS Wondelgem
13.10.19 Gentse BC jeugdtoernooi
29.09.19 BC SMASH Appels
22/23.06.19 Badminton Beveren
 

Contact

Badmintonland
Graafjansdijk B 197
4554LG Westdorpe
E: info@badmintonland.nl
T: 06-12765374


BEZOEKEN EN AFHALEN IS MOGELIJK OP AFSPRAAK

 

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Door het gebruik van cookies kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.