RACKETS /

YONEX RACKETS

Het beste badmintonracket is er één van Yonex

Een badmintonracket van Yonex is bij Badmintonland te koop in diverse varianten. Dit zijn rackets uit de volgende series:

  • Astrox serie: de head heavy reeks, door Yonex geïntroduceerd in 2017.
  • Voltric serie: de head heavy reeks, door Yonex geïntroduceerd in 2010.
  • Duora serie: de even balance reeks, door Yonex geïntroduceerd in 2015.
  • Arcsaber serie: de even balance reeks, door Yonex geïntroduceerd in 2011.
  • Nanoflare serie: de head light reeks, door Yonex geïntroduceerd in 2019.
  • Nanoray serie: de head light reeks, door Yonex geïntroduceerd in 2011.
  • MusclePower serie: door Yonex geïntroduceerd in 2000.
  • Carbonex serie: door Yonex geïntroduceerd in 1977.


Weergave:


Bezig met laden...
Muscle Power 2 Junior
De Muscle Power 2 JUNIOR is een kortere versie van de Muscle Power 2. Doordat het racket korter is, 54 centimeter, is het beter voor de junior om zo de hand-oogcoördinatie optimaal te trainen. Het blad is gemaakt van aluminium en de steel van staal welke bij elkaar worden gehouden door een T-stuk op de buitenzijde. In totaal weegt dit racket ongeveer 83 gram. Het racket is kop zwaar en de aanbevolen spankracht ligt tussen 6,5 en 8,5 kilo.
€ 14,50
YONEX ARCSABER 11
YONEX ARCSABER 11 Yonex Arcsaber 11 is een racket geschikt voor de gevorderde badmintonner die een stijf racket willen met een hoge repulsie. Door toevoeging van Neo CS Carbon Nanotube geeft het de shuttle nog meer bite en de toevoeging Sonic Metal geeft een hele hoge repulsie. De shuttle vertrekt dus heel snel en direct van het blad. Het even-balance racket heeft een racketblad wat dus geschikt is voor de speler die veel power in de arm heeft en de shuttle precies en direct wil plaatse
€ 144,95
-12 %
YONEX ARCSABER FD
Yonex Arcsaber is het ideale racket voor de allround badmintonspelers die constante controle over de shuttle willen houden, veel gevoel uit het racket willen halen en dit wil combineren met een harde slag. Het frame van het racket is zo ontwikkeld om de speler deze combinatie te bieden. Doordat aan beide kanten van het racketblad Carbon Nanotubes zijn verwerkt, geeft dit op het moment van de shuttle impact de flexibiliteit om de shuttle dieper in het racketblad te laten komen en zo meer cont
€ 84,95 € 74,95
YONEX ASTROX 100 ZZ
Yonex Astrox 100 ZZ is een badmintonracket voor de gevorderde badmintonner die een harde smash wilt slaan. Geliefd bij de top van onze TEAM Yonex Pro spelers. Door gebruik van het beste en high quality grafiet heeft dit racket een extra dunne shaft. Het resulteert in een shaft die nog minder luchtweerstand heeft en doet het vernieuwde Rotational Generator System nog meer ten goede met als gevolg meer flex en een snellere snapback. Door de verbetering in het Rotational Generator Systeem, word
€ 189,95
YONEX ASTROX 22
De Yonex Astrox 22 is het lichtste Yonex badmintonracket uit de Astrox serie, met een framegewicht van ongeveer 68 gram. Opmerkelijk is dat naast het lage gewicht, de topzware balans nauwelijks merkbaar is. Precies dit topgewicht helpt je om het lage gewicht een beetje te compenseren, zodat je niet te veel kracht verliest. De stijve steel is een garantie voor een direct gevoel gecombineerd met precisie.
€ 102,95
YONEX ASTROX 2
Het Yonex Astrox 2 badmintonracket is gemaakt voor de gevorderde of aanvallende badmintonner. In tegenstelling tot de Astrox 88, 77 en 66 is de shaft van dit racket niet voorzien van Namd, maar van NANOMESH NEO. Ook dit materiaal zorgt voor flexibiliteit in de shaft en genereert kracht. In vergelijking met de Astrox 6 is dit racket gemaakt van Graphite met een Graphite + NANOMESH shaft. Het gewicht van het racket is ongeveer 78 gram, dus het racket is licht van g
€ 59,95
YONEX ASTROX 5FX
Het badmintonracket met de naam Yonex Astrox 5FX is gemaakt voor de gevorderde aanvallende badmintonner. In tegenstelling tot de Astrox 88, 77 en 66 is de shaft van dit racket niet voorzien van Namd, maar van NANOMESH NEO. Dit racket zorgt voor een krachtige slag en is makkelijk hanteerbaar. In vergelijking met de Astrox 6 heeft dit racket een H.T. Graphite frame en een H.T. Graphite NANOMESH Neo shaft. Het gewicht van het racket is ongeveer 73 gram. Dit racket is dus licht van
€ 67,95
YONEX ASTROX 66
Het racket Yonex Astrox 66  is gemaakt voor de gevorderde, aanvallende badmintonner die een topframe wil met een hi-flex shaft. De shaft geeft meer vergeving en diepte aan de shuttle door toevoeging van Tough G-Fiber. Dit is een combinatie van glasvezel en carbon Nanotube. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram. De flex van de steel is Hi-flex.
€ 116,95
YONEX ASTROX 6
Yonex Astrox 6 is gemaakt voor de gevorderde aanvallende badmintonner. In tegenstelling tot de Astrox 88, 77 en 66 is de shaft van dit racket niet voorzien van Namd, maar van NANOMESH NEO. Ook dit materiaal zorgt voor flexibiliteit in de shaft en genereert kracht. In vergelijking met de Astrox 7 heeft dit racket een Graphite frame en een H.T. Graphite shaft. Gewicht van het racket is ongeveer 83 gram. Flex van de steel is Hi-flex. Het racket is kopzwaar en kan bespannen worden tussen 8,
€ 69,95
YONEX ASTROX 77 Blue
Yonex Astrox 77 i s een badmintonracket voor de allround gevorderde badmintonner die een harde, korte smash wil slaan. De medium flexibele steel biedt een mooie balans tussen power en controle in de slagen. Het racketblad past zich aan elke slag aan, zodat er meer controle is tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander verslagen kan worden met een snellere, scherpere en krachtige smash. Het racket is in twee kleuren met identieke specificaties.
€ 134,95
YONEX ASTROX 77 Yellow
Yonex Astrox 77 is een badmintonracket voor de allround gevorderde badmintonner die een harde, korte smash wil slaan. De medium flexibele steel biedt een mooie balans tussen power en controle in de slagen. Het racketblad past zich aan aan elke slag, zodat er meer controle is tijdens het slaan van een 'drive' en de tegenstander verslagen kan worden met een snellere, scherpere en krachtige smash. Het racket bestaat in 2 kleuren welke qua specificaties exact zijn aan elkaar.  
€ 144,95
YONEX ASTROX 7
Yonex Astrox 7 is gemaakt voor de gevorderde, aanvallende badmintonner. Anders dan de Astrox 88, 77 en 66 is de shaft van dit racket voorzien van NANOMESH NEO. Ook dit materiaal zorgt voor flexibiliteit in de shaft en genereert kracht. In vergelijking met de Astrox 9 heeft dit racket een Graphite frame. Het gewicht van het racket is ongeveer 83 gram. De flex van de steel is medium. Het racket is kopzwaar en kan bespannen worden tussen 9 en 12 kilo.
€ 69,95
Laad meer

Jouw ideale badmintonracket van Yonex

Wat voor badmintonracket van het merk Yonex je ook zoekt; bij ons vind je het zeker. We hebben namelijk een grote collectie met rackets van dit merk. Filter eenvoudig op speelniveau, type, balans, flexibiliteit en gewichtsaanduiding en je ziet meteen de rackets die aan jouw eisen voldoen. Zo vind je snel het ideale exemplaar.

Bestel hier het perfecte racket

Wil je het perfecte badmintonracket van Yonex, Victor of een ander merk kopen? Bekijk dan het ruime assortiment in onze webshop. Hier vind je een overzicht van alle rackets, maar ook van allerlei andere badmintonattributen, zoals schoenen en tassen. Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact op.


Onze topmerken

Wij versturen met:

 

Toernooistands

05-04-20 Hoge Wal
28/29-03-20 Gentse BC
09-02-20 Sofie Vrienden Team Torn.
02-02-20 Genste BC Funtornooi
01-12-19 KSGS Wondelgem
13-10-19 Gentse BC jeugdtoernooi
29-09-19 BC SMASH Appels
22/23-06-19 Badminton Beveren
 

Contact

Badmintonland
Graafjansdijk B 197
4554LG Westdorpe
E: info@badmintonland.nl
T: 06-12765374


BEZOEKEN EN AFHALEN IS MOGELIJK OP AFSPRAAK

 

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Door het gebruik van cookies kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.